01feb. 2017

„Găinile noastre produc circa 63 de milioane de ouă pe an, ouă ce sunt apoi comercializate în diverse formate, res­pectiv la vrac sau în caserole şi cofraje câte 6, 10, 20 sau 30 de ouă. De asemenea, producem şi vindem anual 4.500 litri de pro­duse din ouă lichide, sub formă de albuş, gălbenuş sau a­mes­tec, […]

31mai 2016

Oul face parte din categoria numita „super-alimente” deoarece este un aliment complet, care contine multi nutrienti incepand de la proteine, grasimi, substante minerale, vitamine si pana la enzime. Proteinele din ou au o importanta deosebita intrucat valoarea lor nutritiva este foarte mare datorita faptului ca in oua exista cel mai echilibrat continut in aminoacizi. Ca […]

31mai 2016

Oul este un aliment natural de baza folosit ca materie prima in multe preparate culinare si deserturi si are o valoare nutitiva ridicata. Insa, folosirea lui ca atare in industria alimentara sau in alimentatia publica mareste timpul de productie si scade rentabilitatea acesteia, intrucat necesita spatii speciale frigorifice de depozitare si spatii speciale pentru spalare. […]

31mai 2016

Oul reprezintă un aliment deosebit de valoros pentru hrana omului datorita bogatiei lui in factori nutritivi indispensabili organismului. In industria alimentara insa, folosirea oualor proaspete implica atat costuri mai mari, intrucat ar fi necesare spatii frigorifice mari de depozitare si spatii speciale pentru spalarea oualor, cat si o productivitate mai scazuta, deoarece folosirea oualor proaspete […]

  • 1
  • 2
Array